Nadat Laura Tesoro naast finaleplaats bij 'Zomerhit' grijpt: Aaron Blommaert doet straffe onthulling over zijn collega

door: COS
Aaron Blommaert en Laura Tesoro
Afbeelding bron: Instagram @aaronblommaert

Zaterdag 19 augustus is er de grote finale van 'Zomerhit' in Blankenberge. Afgelopen zondag werden de tien finalisten bekend gemaakt.

Aaron Blommaert, Bart Kaëll, Berre, Camille, Gustaph, Maksim, Metejoor, Niels Destadsbader & Kenny B, Pommelien Thijs en The Starlings & Ozark Henry maken nog steeds kans op de trofee van 'Zomerhit'. 

Voor Aaron is de finaleplek erg bijzonder. 'Zonde' is namelijk zijn debuutsingle. De finaleplek zal wel een beetje dubbel voelen, want 'Tien Om Te Zien'- én 'The Voice Kids'-collega Laura Tesoro haalde de finale niet met 'BAD ain't that BAD'.

"Ik denk dat Laura een van de eersten was die mij een bericht heeft gestuurd om mij 'proficiat' te wensen. Zo is die dan wel", vertelt Aaron op Radio2. "Ik zei tegen haar: 'Ik ben nog altijd je allergrootste fan.' En dat is echt zo."

"Ik ken Laura al veel langer dan dat zij mij kent, omdat ze een paar jaar ouder is. Ik ben toch altijd een fan geweest. Ik vind het ook wel zonde dat ze er niet bij zit. Nu maak ik zelf het mopje dat iedereen maakt, maar het is ook echt zo."