Opnieuw zware tegenslag voor Portland-frontman: 'Meer tijd nodig door chemokuur'

door: STG
Portland in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Het gaat slecht met Jente Pironet. De frontman van Portland kampt al langer met gezondheidsproblemen, maar nu moet hij ook alle concerten die dit jaar gepland staan noodgedwongen annuleren.

Jente Pironet kampt al langer met gezondheidsproblemen. Deze zomer moest hij nog heel wat concerten annuleren omdat er spraken was van hersenletsels die zo snel mogelijk behandeld moesten worden.

Nu deelt de frontman opnieuw verontrustend nieuws over zijn gezondheidstoestand. "Helaas neemt mijn herstelperiode meer tijd in beslag dan verwacht vanwege een chemokuur", schrijft hij op Facebook. "Hierdoor moeten we ook de aankomende shows van het najaar in België en Nederland uitstellen."

Al is Jente er wel van overtuigd dat hij volgend jaar weer volop muziek gaat maken. 

"Ik beloof jullie dat ik er alles aan doe om zo snel mogelijk terug op het podium te kruipen en jullie het beste van mezelf te geven", laat hij zijn fans nog weten. "Want mensenlief, wat mis ik jullie! Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alle steun en geduld tijdens deze uitdagende periode. Ik kijk er naar uit om jullie in 2024 terug te zien", klinkt het strijdvaardig.