Portland-frontman Jente Pironet zegt waar het op staat tijdens behandeling tegen kanker: "Heb ik tegen de artsen gezegd"

door: STG
Portland in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Jente Pironet, de frontman van Portland kampt al langer met gezondheidsproblemen, maar enkele maanden geleden moest hij ook alle concerten die dit jaar gepland waren noodgedwongen annuleren. De zanger strijdt tegen kanker.

Jente Pironet kampt al langer met gezondheidsproblemen. Deze zomer moest hij nog heel wat concerten annuleren omdat er spraken was van hersenletsels die zo snel mogelijk behandeld moesten worden.

Vorige maand volgde nog meer verontrustend nieuws over zijn gezondheidstoestand. "Helaas neemt mijn herstelperiode meer tijd in beslag dan verwacht vanwege een chemokuur", schrijft hij op Facebook. "Hierdoor moeten we ook de aankomende shows van het najaar in België en Nederland uitstellen", klonk het toen.

Nu de zanger zich volop laat behandelen, komt Jente toch met hoopvol nieuws. Hij zegt de artsen meteen waar het op staat. "Ik heb tegen mijn artsen gezegd: ‘Bestraal me desnoods vijf keer zo hard, maar ik wil in januari terug op het podium staan'", aldus de frontman.