Studio100 reageert voor het eerst na berichten over huwelijkscrisis van Marthe De Pillecyn

door: PMN
Marthe De Pillecyn
Afbeelding bron: Photonews

Marthe De Pillecyn levert week na week met K3 straffe prestaties in ‘Liefde Voor Muziek’. Afgelopen dinsdag coverden ze nog een nummer van Laura Tesoro. K3 werkt momenteel ook de voorstellingen van de musical van ‘De Drie Biggetjes’ af.

Marthe De Pillecyn is intussen wel in het oog van de storm komen te staan. Een Nederlands juicechannel stuurt berichten de wereld in dat het huwelijk van Marthe op springen staat.

Haar man Sinerjey Meyfroodt, die we kennen van de dansgroep Baba Yega’, zou meermaals pikante berichten naar verschillende vrouwen verstuurd hebben. Hij zou haar ook bedrogen hebben, volgens het juicechannel.

Hij en Marthe huurden een hotelkamer. Terwijl zij aan het optreden was met K3, liet hij een dame komen in de hotelkamer. Het is nog maar de vraag of deze roddel écht klopt? Noch Marthe, noch Sinerjey reageren.

"Wansmakelijke praktijken"

Wie wil reageren is Marthe haar werkgever Studio100. CEO Anja Van Meensel spreekt in Dag Allemaal duidelijke taal. "Wij doen er alles aan om een vleugje plezier en positiviteit in het leven te brengen", reageert Anja. "Wij willen een voorbeeld stellen door niet mee te gaan in deze wansmakelijke praktijken."