Frans Bauer lokt heel wat reacties uit: "Afgrijselijk"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Frans Bauer is weer volop aan het toeren. Samen met Sieneke staat hij in tientallen theaters in Nederland en Vlaanderen.

Frans Bauer zien we af en toe met een bril. Die moet hij sinds 2016 nodig. Deze week dacht hij dat het eens tijd werd voor een nieuw montuurtje. "Volgens de dames van Wely in Roosendaal staat deze bril mij schattig! Wat vinden jullie? Gaat dit hem worden?", vraagt Frans aan zijn volgers.

"Dan moeten die dames ook een brilletje, denk ik... Doe maar niet", adviseert een fan de zanger. "Afgrijselijk! Voor de dames een bril met jamglazen erin zou ik zeggen", zegt nog iemand. "Nee Frans, ziet er niet uit. Je bent toch geen clown? Niet doen hoor." En: "Zou als ik jou was even verder shoppen."

"Je lijkt wel een minion", zegt iemand. Anderen zoeken de vergelijking bij iemand anders. "Nee, laat dit soort brillen maar aan René Karst over", zegt iemand. "Alleen als je dan een nummertje met René Karst opneemt", lezen we nog. "We hebben aan één René Karst genoeg."

René Karst, zelf grote fan van kleurrijke brilmonturen, reageert: "Staat je goed, Frans, en wanneer anderen het niet mooi vinden maar jij wel? Denk dan maar 'dat interesseert me echt geen ene reet'", reageert hij.