Grote uitdaging voor Frans Bauer: “Ik moet me twee weken lang sterk houden”

door: ASX
Frans Bauer
Afbeelding bron: Instagram @fransbauer

Frans Bauer oogt strakker dan ooit. De Nederlandse volkszanger is maar liefst 32 kilogram afgevallen in pijlsnel tempo. In ‘Dag Allemaal’ vertelt Frans uitgebreid over zijn afvalgeheim én de gevaren die achter de hoek lonken.

“Ik heb geen specifiek dieet gevolgd. Dat heb ik ooit al geprobeerd, maar dat werkt niet voor mij”, vertelt de zanger openhartig. “Ik heb een te onregelmatig leven, ik ben altijd onderweg”, gaat het verder.

Dus zocht Frans een andere manier om drastisch te vermageren. “Als oplossing heb ik al mijn maaltijden kleiner gemaakt. Ik eet alles wat ik ervoor at, maar minder”, verklaart de Nederlandse zanger, die ook in ons land ontzettend populair is. “Op een gegeven moment groeit je maag mee met die porties”, klinkt het.

Het resultaat mag er alvast zijn. De zanger verloor maar liefst 32 kg. “Ik zit bijna terug op mijn oude gewicht. Nog enkele kilo’s, zodat ik weer 86 kilo weeg. Bij dat gewicht voel ik me lekker”, vertelt Frans. Er wacht Frans de komende weken wel een grote uitdaging.

“Voor de eerste keer sinds corona en het herseninfarct van Mariska gaan we weer als gezin op reis naar Gran Canaria”, klinkt het enthousiast. “Ik kijk er echt naar uit, al zal het daar even horror zijn met mijn dieet”, aldus Frans.

De volkszanger is alvast niet van plan om zich te laten gaan. “Ik moet me twee weken lang sterk houden tussen reusachtige buffetten. Normaal zou ik me helemaal bol eten, maar dat zit er deze zomer niet in”, besluit Frans vastberaden.