Mariska Bauer neemt opmerkelijk besluit na herseninfarct

door: BCM
Mariska en Frans Bauer
Afbeelding bron: Instagram @fransbauer

Begin dit jaar stond de wereld van schlagerzanger Frans Bauer even stil. Zijn vrouw Mariska Bauer kreeg toen een herseninfarct.

 

De dag van het herseninfarct staat voor altijd in het geheugen van Mariska Bauer gegrift. Toen ze thuis wilde wegrijden, deed ze eerst nog een telefoontje. Wanneer ze haar naam wilde zeggen, kwam dat er helemaal "raar" uit. 

Mariska doet haar verhaal aan VROUW Magazine. "Ik ging terug naar binnen en zei tegen Frans en de jongens dat ik me niet zo lekker voelde. Ik had het gevoel dat ik een dikke tong had. Praten ging, maar het kostte me meer moeite", citeert RTL Boulevard haar. 

De dokter had eerst het vermoeden van een allergische reactie, maar een MRI-scan wees erop dat Mariska een herseninfarct had gekregen. "Ze zagen dat er een afsluiting was door een bloedpropje", zegt ze.

Mariska verkeert nu in betere gezondheid, maar niemand weet of ze ooit nog de oude wordt. Daarvoor is het nu nog te vroeg, binnen enkele maanden zal ze meer weten. "Maar dertig ballen hooghouden hoeft ook niet meer", besluit Mariska Bauer