Optreden van Suzan en Freek gaat bijna flink mis: “Twintig minuten voor de show”

door: ASX
Suzan & Freek
Afbeelding bron: VTM

Suzan en Freek, het populaire Nederlandse zangduo, zullen zich hun laatste optreden allicht nog lang herinneren. Even dreigde de show in Eindhoven gisteravond volledig in het honderd te lopen.

Het moet zowat de nachtmerrie van elke artiest zijn: overvallen worden door de hik nét voor je het podium op moet. Het overkwam Suzan Stortelder, de vrouwelijke helft van het Nederlandse zangduo Suzan en Freek.

“Arme kind heeft al een kwartier de hik. Nog twintig minuten tot de show”, klonk het op Instagram Stories. Met een flesje water probeerde Suzan zich te verhelpen van het ongemak. Even later volgde er geruststellend nieuws. “Gelukkig, ’t is weg”, laat Suzan weten, waarna de twee de pannen van het dak zongen in Eindhoven.

Ook deze avond zijn de twee opnieuw aan het werk in Eindhoven. Er is ook goed nieuws voor de talrijke Vlaamse fans van het koppel. “De agenda voor komende zomer is weer lekker gevuld met festivals in Nederland en België”, klinkt het enthousiast. Met Slapeloosheid hebben de twee in ons land opnieuw een hit te pakken, waarmee ze momenteel op de veertiende plaats staan in de Ultratop 50.

Suzan Stortelder
Afbeelding bron: Instagram @suzanenfreek
Suzan Stortelder
Afbeelding bron: Instagram @suzanenfreek