Lezers delen slechte vakantie-ervaringen: Van terugreis geannuleerd tot zus overleden

door: MRO
Afbeelding bron: Pixabay

De zomervakantie is volop aan de gang. Wij stelden aan onze lezers de vraag wat hun beste en slechtste vakantie-ervaringen waren.

Als beste vakantie-ervaring wordt vaak verwezen naar het maken van vrienden en leuke activiteiten op de bestemming. 

Uit de tientallen antwoorden, springen wel enkele opvallende negatieve vakantie-ervaringen in het oog. We lijsten er enkele op.

"Mijn slechtste vakantie-ervaring: met spoed terugkeren van Sorrento ingevolge het onverwacht overlijden van m'n lieve mama."

"Milan, eerst lastig gevallen door vluchtelingen en daarna scheef bekeken door de Italianen omdat we een mixed koppel zijn ... never again."

"Met mijn tweelingzus naar Center Parcs in Nederland vertrekken met onze gezinnen en zonder haar terug vertrekken want ze overleed er plotseling."

"Slechtste geval met Tui jaren geleden naar Zanzibar geweest en 2 dagen op voorhand terugreis geannuleerd. Daar stonden we dan konden zelf zien hoe we terug kwamen."

"Slechtste vakantie-ervaring is 28 jaar geleden toen we slechts 3 dagen in het zuiden van Frankrijk waren. Onze auto van 3 jaar oud gestolen en nooit meer terug gezien."

"Naar Maleisië: eerst paspoort vergeten, dan in onze haast om naar het vliegtuig te gaan handtas laten liggen op de band doordat we onze valiezen zelf moesten meenemen naar het vliegtuig dat op ons stond te wachten. Toegekomen in Maleisië was het water aan het gieten. Aangekomen in het hotel was er geen kamer meer vrij en moesten we in een caravan logeren."

Tags vakantie