Slager is het helemaal beu en hangt duidelijke affiches aan het raam

door: BVDO
Slagerij Pixabay
Afbeelding bron: Pixabay

Slager Johan Stevens uit Sint-Truiden is het beu om roekeloze klanten over de vloer te krijgen. En dus heeft de man ingegrepen.

Elke dag komen er bij slager Johan Stevens klanten over de vloer die geen mondmasker dragen. De man is het beu om elke dag mensen te moeten zeggen dat dit verplicht is.

Daarom heeft hij grote, fluogele affiches aan de ramen van zijn slagerij opgehangen met ‘MONDMASKER OPZETTEN’ in heel grote letters. Wie het nu nog niet doorheeft, leeft op een andere planeet.

De man liet de affiches speciaal maken. "Ik moet dagelijks een opmerking maken tegen klanten. Ofwel hebben ze het mondmasker op hun kin hangen ofwel ligt het nog in de wagen, het is altijd iets”, zegt slager Johan aan VRT Nieuws. “Ik ben het beu om voor politieagent te spelen, daarom deze affiches.”

Het grote gevaar is immers dat andere klanten afhaken. Dat merkt de slager als er iemand binnenkomt zonder mondmasker. ”De mensen kijken dan iedere keer naar mij en verwachten dat ik een opmerking maak en dat ben ik beu."