Cath Luyten openhartig over zoontje Jools: "Niet te onderschatten"

door: BCM
Cath Luyten
Afbeelding bron: Photonews

Cath Luyten en haar man Eshref werden in mei 2021 de trotse ouders van een zoontje Jools. Cath heeft al een zoon Bill (11) uit haar vorige relatie met Frank Raes.

Cath Luyten en haar man Eshref hebben allebei een erg druk leven. Zij maakt carrière als presentatrice bij Eén en hij is producer van verschillende tv-programma's.

Na de bevalling van Jools zei Cath in 'Story' dat ze vindt dat een vrouw met een kind evengoed een fulltime job moet kunnen doen als de vader. "Mama en papa zijn volledig gelijk. Eshref had nooit zo'n goede band met Jools kunnen creëren als ik als moeder de baby had geclaimd", vertelde ze.

Natuurlijk heeft Cath wel een tijdje moederschapsverlof genomen, en daar heeft ze geen spijt van. "Een vriendin van mij is na zes weken opnieuw gaan werken, maar dat vind ik niet slim", vertelt ze aan 'Story'.

"Fysiek is dat echt niet te onderschatten. Je moet steeds naar je lichaam durven luisteren. Bovendien moet je jezelf de tijd geven om een band te creëren met de baby", aldus Cath Luyten.