Christa Planckaert verbaasd door wat Eddy over haar zegt: "Had ik niet verwacht"

door: LHX
Christa Planckaert en Eddy Planckaert
Afbeelding bron: Eén

In 'Junior op zoek naar de liefde' krijgt Junior Planckaert hulp van zijn grote zus Stephanie Planckaert. In 'Stephanie zoekt mee' zien we hoe ze de hele familie erbij betrekt.

In 'Junior op zoek naar de liefde' moest Junior Planckaert zijn drie beste eigenschappen opnoemen om zo tot een goede match te komen met de vrouwen. Stephanie gaat bij Christa en Eddy Planckaert eens polsen hoe het zit met hún goede eigenschappen.

"Ze kan heel goed koken", grapt Eddy Planckaert wanneer hij de drie beste eigenschappen van Christa Planckaert moet opnoemen. Meteen daarna wordt hij serieuzer. "Christa is enorm zorgzaam", zegt hij.

"Het is nog erger dan zorgzaam, ze is Moeder Teresa", voegt hij er nog aan toe. Daarnaast vindt hij dat ze heel verdraagzaam en vergevingsgezind is. "Met een kalf zoals ik leven is niet eenvoudig", beseft hij.

Tot slot kiest hij voor intelligentie. "Je bent een intelligente madam. Het is de waarheid", klinkt het. Christa is aangenaam verrast door het compliment. "Intelligentie had ik niet verwacht. Ik ben blij dat eens te horen", antwoordt ze. Stephanie is erg blij met de uitkomst van het gesprek. "Als je nog eens een sessie relatietherapie wilt boeken...", grapt ze tegen haar ouders.