Kijkers is allemaal hetzelfde opgevallen bij Niels Destadsbader in laatste aflevering van ‘Ik vraag het aan’

door: PMN
Ik vraag het aan - Niels Destadsbader.
Afbeelding bron: VRT1

Woensdagavond was er de laatste aflevering van ‘Ik vraag het aan’. Wie het gemist heeft kan die aflevering herbekijken op VRTMAX. Er komen heel wat reacties op die laatste aflevering.

Bekende Vlamingen konden op woensdagavond een nummer aanvragen dat voor hen een speciale betekenis had. Het nummer werd dan live gebracht in de studio. Het programma kon telkens rekenen op uitstekende kijkcijfers.

Week na week kwamen er ook heel positieve reacties. Dat is nu niet anders na de uitzending van gisteravond. Niels Destadsbader zong een nummer voor iemand uit het publiek die veel te vroeg zijn vader verloren had. Niels bracht het nummer ‘The Sound Of Silence’ in het Nederlands.
 

Er komt een tweede seizoen van 'Ik vraag het aan'

“Dat was heel indrukwekkend gezongen”, klinkt het bij de fans. “Wat een tekst ook. Dat komt hard binnen! Merci, Niels om ons week na week te laten meegenieten van dit prachtige programma.”

Niels maakte eerder ook al heel goed nieuws bekend. Er komt namelijk een tweede seizoen van ‘Ik vraag het aan’. Daar gaat hij heel veel mensen een plezier mee doen.