Koen Wauters heeft belangrijk nieuws over besluit van dochter Zita: "Zag het aankomen"

door: PMN
Zita Wauters - Koen Wauters
Afbeelding bron: Photonews

Zaterdag is er op VRT1 de grote finale van ‘Alles in de Strijd’. Zita Wauters is er de jongste deelnemer die uit de kleren gaat voor het goede doel. Ze heeft ook een drastisch besluit genomen.

Zita Wauters heeft beslist om te stoppen met school. Ze gaat niet meer verder studeren. Haar papa Koen Wauters verbaast het niet. “Ik zag het aankomen”, zegt hij in Story.

“Naar school gaan, is nooit echt haar ding geweest. Van mij mogen de kinderen kiezen wat ze willen in hun leven, als ze maar gelukkig zijn, en iets met passie doen. Ze moeten nu nog niet denken aan wat ze gaan verdienen. Het belangrijkste is dat ze ‘s morgens wakker worden en iets doen dat ze graag doen.”

Koen ziet zijn kinderen dus graag met plezier uit bed stappen. “En geloof me: vroeg opstaan is niet echt Zita haar favoriete hobby. Als je je dag kan vullen met iets dat je gelukkig maakt, ben je de koning te rijk. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik moest gaan werken.”

Zita komt wel op haar pootjes terecht. Ze is nog maar 19 jaar en heeft nog een hele toekomst voor zich. We gaan allicht nog veel van ze horen in de media.