Zita Wauters geeft eerlijke mening over haar ouders: “Hebben ze boven alles gesteld”

door: PMN
Zita Wauters
Afbeelding bron: Photonews

Zita Wauters zagen we afgelopen zaterdag nog uit de kleren gaan voor het goede doel. Samen met nog andere bekende vrouwen wilde ze zo de aandacht vestigen op borstkanker. Iets wat hen zeker gelukt is.

Zita Wauters is de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser. In Billie geeft Zita haar eerlijke mening over haar ouders. “Het zijn twee mensen die de opvoeding van mij en mijn broer boven alles hebben gesteld.”

Zita vertelt dat haar ouders altijd alles gedaan hebben voor hun kinderen. “Hoe druk ze ook hadden met hun eigen leven. Ze hebben ons een warm, geborgen en fantastisch nest bezorgd.”

Koen en Valerie proberen er altijd te zijn voor hun kinderen. “Het grootste geschenk dat ouders hun kinderen kunnen geven”, merkt Zita op. Ze zegt heel trots te zijn op wat haar ouders doen.

Zita Wauters vraagt regelmatig raad aan haar vader Koen Wauters

Om uit de kleren te gaan voor ‘Kom op tegen Kanker’ toetste Zita dat ook af bij haar vader. “Hij kent het wereldje zo goed, het zou stom zijn dat niet te doen.”

“Maar hij laat me volledig mijn eigen weg gaan. Mijn beide ouders hebben volledig vertrouwen in de keuzes die ik samen met mijn manager maak.”