Meisje doet ranzige ontdekking in Burger King-maaltijd: "Ze is getraumatiseerd"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Een tienermeisje heeft een ranzige ontdekking gedaan in een maaltijd van fastfoodketen Burger King.

Een vrouw uit Quitman (VS) trakteerde zichzelf en haar kinderen op een Burger King-maaltijd, maar er wachtte een onaangename verrassing voor één van hen.

De 14-jarige dochter trof een half opgerookte sigaret aan tussen haar stukjes gefrituurde kip. Haar moeder zegt dat het meisje "getraumatiseerd" is.

"Ze neemt altijd hetzelfde. Op weg naar huis zei ze al dat ze een sigaret rook. Ze doet soms wat dramatisch, dus zei ik dat er geen sigaret was", citeert The Mirror de moeder.

"We beginnen te eten. Mijn dochter blijft zeggen dat ze een sigaret ruikt. En toen schreeuwde ze uit dat er een peuk tussen haar eten stak."

"We reden net onze oprit op. Ik keek en zei: oh mijn God, dat is een half opgerookte sigaret. Ik kon het niet geloven."

"Mijn dochter was echt overstuur, omdat iemand daaraan getrokken had - er zit speeksel op. Het was zo vies, ze was getraumatiseerd. Ze gaat nooit meer bij Burger King eten, en ik evenmin."

De vrouw nam contact op met de zaak in kwestie. Er werd haar een volledige terugbetaling beloofd. Daar bedankte ze echter voor. "Het voelde niet goed om terug te keren, ik zou mij ongemakkelijk gevoeld hebben."

Ze postte een foto van de onsmakelijke maaltijd op haar Facebookpagina.