Roel Vanderstukken ervaart iets heel vervelends in zijn nieuwe restaurant: "Enorm geviseerd"

door: LHX
Roel_Vanderstukken_-_Medialaan
Afbeelding bron: Medialaan

Roel Vanderstukken is niet alleen acteur in onder meer 'Familie', maar sinds kort heeft hij ook een eigen brasserie, Frans & Yvonne. Die is al twee weken open.

De eerste twee weken bij Frans & Yvonne waren alvast een groot succes: er zijn al massaal veel mensen langsgekomen. "Alsof iedereen zo snel mogelijk wil komen eten", zegt Roel Vanderstukken in Story.

Er zijn uiteraard de vaste klanten, die voor de overname al kwamen, maar daarnaast zijn er uiteraard ook nieuwsgierige 'Familie'-fans. Roel is dankbaar voor de publiciteit die zijn bekende gezicht hem oplevert, maar ziet ook de keerzijde.

"Je wordt enorm geviseerd", klaagt hij. "Het zal altijd mijn fout zijn als er iets verkeerd loopt." Dat merkt hij nu al.

Hij en zijn vennoot hebben immers een zaak overgenomen in faling, wat betekent dat de mensen hun cadeaubonnen van voor de overname kwijt zijn. "Ze voelen zich bestolen. Maar je kan een put van iemand anders niet vullen door een nieuwe put te maken", aldus Roel. "Al hebben we intussen een mooie oplossing."