Roel Vanderstukken heeft belangrijke boodschap voor makers van 'Familie'

door: STG
Roel Vanderstukken Familie
Afbeelding bron: VTM

Roel Vanderstukken kunnen we elke weekdag aan het werk zien in 'Familie'. Nu hij pas zijn nieuwe restaurant geopend heeft, komt hij met een belangrijke boodschap voor de makers van 'Familie'.

Roel Vanderstukken heeft zopas een nieuwe wending gegeven aan zijn carrière. Enkele weken geleden heeft hij de compromis ondertekend van zijn eigen restaurant. Over zijn toekomst in 'Familie' is de acteur dan ook klaar en duidelijk.

Het is altijd al mijn grote droom geweest om een eigen restaurant te runnen. In het verleden waren er al kansen, maar nu klopte het gewoon allemaal. Bovendien: ik ben 46. Ik had voor mezelf uitgemaakt: als ik het ooit doe, dan moet het voor mijn vijftigste zijn, want ik weet niet of ik daar nadien nog zoveel goesting in heb", vertelt hij in Story.

Toch hoeven de kijkers van 'Familie' niet meteen het ergste te vrezen. "Elke job die ik aanneem, is even belangrijk. Ik ben een ondernemer en mijn takenpakket heeft zich gewoon wat uitgebreid, maar dat wil niet zeggen dat ik de rest moet verwaarlozen", klinkt het.

"Alleen kan ik me natuurlijk niet in stukken snijden. ‘Familie’ blijft mijn hoofdberoep. Daar kan ik niet zeggen: “Ik kom vandaag niet, want ik moet in de zaak zijn", besluit Roel vastberaden.