Kleuterjuf brutaal vermoord en begraven in ondiep graf: Haar drie kindjes blijven alleen achter

door: STS
Luz Hernandez
Afbeelding bron: Facebook.com/profile.php?id=100090260737998

Een kleuterjuf is om het leven gebracht en door haar moordenaar in een ondiep graf begraven. Haar ex is aangeklaagd wegens moord.

De 33-jarige Luz Hernandez uit Jersey City (VS), een kleuterjuf en moeder van drie kinderen, werd op 6 februari als vermist opgegeven nadat ze niet opdaagde op school.

Toen de politie daags nadien een controle uitvoerde bij haar thuis, ontdekten de agenten restanten van bloedspatten in de slaapkamer. Ze merkten ook de geur van bleekmiddel op.

De speurders richtten hun aandacht op Cesar Santana, de 36-jarige voormalige echtgenoot van het slachtoffer en de vader van haar kinderen.

In de wagen van de man werden een bebloed touw, een schop en een houweel gevonden. Hij kon gearresteerd worden in een motel, weet Metro.

Het lijk van het slachtoffer werd teruggevonden in een ondiep graf in een industrieel gebied. Een autopsie wees uit dat de vrouw door een slag met een stomp voorwerp op het hoofd werd omgebracht.

De man is nu aangeklaagd wegens moord. Een vriendin van hem is aangeklaagd voor het helpen met het verbergen van een stoffelijk overschot. Zij is nog voortvluchtig.

Gebruik nu de gratis app van Redactie24