Meisje (3) verkracht en vermoord nadat haar moeder haar verkocht voor drugs

door: MRO
cannabis marihuana
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Luz Maida, een meisje van 3 jaar, is op de meest gruwelijke wijze om het leven gekomen. Het kind werd verkracht en vermoord nadat ze door haar moeder verkocht werd in ruil voor drugs.

De vreselijke gebeurtenissen speelden zich af op 22 april in Pedro Juan Caballero, in Paraguay. Aurelia Salinas, een moeder van 8 kinderen, verkocht haar 3-jarig dochtertje Luz Maida voor ongeveer 10 euro aan drugs.

Het kindje werd in het midden van de nacht door haar moeder wakker gemaakt en in de armen van een drugsdealer geduwd. Camerabeelden tonen hoe die het meisje meeneemt. Het kind verzet zich, maar hij slaat haar met zijn vrije hand.

Daarna werd Luz Maida niet meer gezien, tot haar lichaam werd gevonden op een bed in een verlaten huis. Het meisje werd verkracht en daarna om het leven gebracht.

De man zou de moord hebben bekend, zo meldt het Britse Mirror. De moeder zou ook bekend hebben dat ze haar dochtertje verkocht in ruil voor drugs.

De plaatselijke gemeenschap reageert woedend. Ze probeerden de moeder te lynchen toen ze gearresteerd werd en staken het huis in brand waar Luz Maida werd gevonden.

Tags