Onderzoekers stuiten op vervelend probleem in zaak Maddie McCann

door: MRO
Madeleine McCann
Afbeelding bron: Photonews

Er is nu al een poos een hoofdverdachte in de verdwijningszaak van Madeleine McCann, namelijk de Duitser Christian B. Onderzoekers stuiten echter op een vervelend probleem, getuigen zouden schrik zouden hebben om te praten.

De 43-jarige pedofiel Christian B is de hoofdverdachte in de zaak van Madeleine McCann, maar voorlopig vinden de onderzoekers nog geen echte doorbraak in deze ophefmakende zaak.

Een belangrijke reden zou de angst zijn die bij getuigen leeft om vrijuit te spreken. "Veel van de mensen die dapper naar voren zijn gekomen om informatie over Christian B door te geven, hebben duidelijk gemaakt hoe moeilijk het was om zich uit te spreken", vertelt een bron dicht bij het onderzoek aan The Sun Online.

"De realiteit is dat hij een slecht mens is die veel van de mensen die hij in zijn leven is tegengekomen, doodsbang heeft gemaakt. Maar detectives zijn ervan overtuigd dat er mensen zijn, mogelijk andere criminelen, die de waarheid kennen maar die te bang zijn om zich uit te spreken."

"De Duitse politie zal blijven proberen die mensen te bereiken, omdat ze vastbesloten zijn te bewijzen waar ze van overtuigd zijn, namelijk dat Christian B betrokken was bij de verdwijning van Maddie McCann."