Vader vermoordt zijn 11-jarige zoon op gruwelijke manier: "We speelden verstoppertje"

door: MRO
harrison
Afbeelding bron: Derbyshire Police

Mickey Harrison, een kind van 11 jaar is door zijn vader Michael (foto) op een gruwelijke manier om het leven gebracht. De vader werd nu veroordeeld voor de moord.

De feiten speelden zich af op 18 juni 2022 in het Engelse Nottinghamshire. Een vader had zijn zoon zo hard toegetakeld dat die verwondingen had door stompe kracht aan zijn gezicht, hoofd, armen en rug, evenals een scheur in zijn lever.

Vader Michael reed met de 11-jarige Mickey naar een park terwijl zijn zoon verschrikkelijk veel pijn leed en moeilijk kon ademen. Toen ze aan het park arriveerden, belde de vader de hulpdiensten.

Hij verzon een verhaal dat hij met zijn zoon in het park verstoppertje aan het spelen was en dat Mickey er uit een boom was gevallen. De jongen overleed aan zijn verwondingen.

Uit een autopsie bleek dat Mickey een scheur in zijn lever had die aanzienlijke interne bloedingen had veroorzaakt. Volgens een arts had de jongen waarschijnlijk had kunnen overleven als hij tijdig behandeld was. 

De 41-jarige Michael pleitte schuldig aan moord en werd nu veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf met een minimum van 21 en een half jaar.

Tags