Buurt geschokt na vreselijke ontdekking in woning: "Meteen duidelijk dat ze met geweld was omgebracht"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews (archieffoto)

In een woning is donderdagnamiddag het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Ze werd vermoord, zo wees onderzoek uit. Haar echtgenoot is spoorloos.

Het lichaam van de vermoorde vrouw werd aangetroffen in haar woonst, in de Steenstraat in de Limburgse gemeente Oudsbergen, meldt regionale zender TVL. De hulpdiensten werden verwittigd maar konden niets meer doen voor het slachtoffer.

Het gerechtelijk labo en een wetsdokter gingen ter plaatse om onderzoek te verrichten. "Het was onmiddellijk duidelijk dat de vrouw met geweld om het leven werd gebracht", schrijft Het Belang van Limburg. Er is een moordonderzoek geopend.

De echtgenoot van het slachtoffer zou een verdachte zijn. Maar niemand weet waar hij zich bevindt. Hij is spoorloos verdwenen, met de wagen, een Mercedes.

De buurt zag de dramatische gebeurtenis van donderdag helemaal niet aankomen. Omwonenden beschrijven het koppel, dat nog maar pas getrouwd was, als verstandige, vriendelijke en fatsoenlijke mensen. "Nooit hebben we iets van ruzie gehoord", vertelden ze aan de krant.