Zelfs huwelijksnacht van vermoorde Ingrid (54) eindigde in ziekenhuis: "Hij is een narcist"

door: STS
Ambulance - politie
Afbeelding bron: Photonews

De vader van de vrouw die donderdagnamiddag vermoord werd in Oudsbergen heeft een boekje opengedaan over haar echtgenoot. Die kon intussen opgepakt worden.

De 54-jarige Ingrid Clerens werd dood aangetroffen in haar woning. Haar 56-jarige echtgenoot was nergens te bekennen. Hij werd internationaal geseind en actief opgespoord. Vrijdagavond kon hij in Wallonië opgepakt worden door de politie.

De echtgenoot zou zich eerder al gewelddadig hebben gedragen tegenover zijn vrouw. "De laatste keer dat ze is weggelopen had ze een serieuze bult op haar hoofd. Dat was wel zijn manier van doen. Haar dikwijls slaan met het een of ander", vertelde Eddy Clerens; de vader van het slachtoffer, aan TV Limburg.

"Hij duwde haar ook met haar rug tegen de muur, dat soort zaken, waar ik wel bevreesd voor was. En slaan en gooien met bepaalde zaken. Ik zei nog van op te letten, met vallen, op een kast bijvoorbeeld. Maar niets zoals wat daar gebeurd is, dat had ik nooit verwacht."

Bovendien belandde het slachtoffer zelfs tijdens haar huwelijksnacht al in het ziekenhuis door toedoen van haar echtgenoot. Haar vader denkt dat zijn schoonzoon een narcist is. "Hij beantwoordt volledig aan die beschrijving. Hij had heel graag aandacht en kwam heel graag vriendelijk over. Maar hij verdraagt geen nee, geen tegenspraak."

(Archieffoto)