Man probeert wc-dame te verkrachten in openbaar toilet Middelkerke

door: STS
Middelkerke
Afbeelding bron: Photonews

Een man heeft in Middelkerke een wc-dame aangerand. Op vraag van het West-Vlaamse parket is er een opsporingsbericht verspreid.

De feiten speelden zich op 28 augustus 2022 omstreeks 17.06 uur af. "Toen werd de uitbaatster van de openbare toiletten ter hoogte van de Zeedijk aan de Paul de Smet de Naeyerstraat in Middelkerke aangerand door een onbekende man."

"Het slachtoffer werd door de verdachte in een wc-hokje van het openbaar toilet gelokt en vervolgens vastgegrepen. Hij eiste haar in gebrekkig Engels om hem oraal te bevredigen."

"Gelukkig kon het slachtoffer zich verweren en weglopen. De vrouw liep hierbij enkele kneuzingen op. Na de feiten is de man samen met één van zijn vrienden in de richting van de Paul de Smet de Naeyerstraat gewandeld."

"Op bewakingsbeelden (zie video beneden) is te zien dat de verdachte een geruime tijd aanwezig was op de zeedijk samen met nog twee andere mannen."

"De verdachte is een man is tussen de 30-35 jaar oud en ongeveer 1m75 lang. Hij heeft een bruin/getaande huidskleur en is normaal gebouwd. Hij heeft kort geschoren donker haar. In zijn linkeroor had hij een opvallende oorbel met een kruis. Hij droeg een zwarte T-shirt, een zwarte short en badslippers."

"De tweede man heeft eveneens kort donker haar en een kort geschoren baard. Hij droeg een zwarte pet, een zwarte T-shirt, een bleke korte broek en zwarte schoenen. Hij had een witte plastic zak bij zich en was voortdurend bezig op zijn gsm."

"De derde man droeg wellicht een blauwe, korte broek en een zwarte T-shirt met print."

Wie info heeft over dit feit, wordt gevraagd om de speurders te contacteren via opsporingen@police.belgium.eu, of via het gratis nummer 0800/30.300.