Vrouw steekt 'pleegzoon' neer nadat die haar slaag geeft op Kerstmis

door: STS
Ambulance - politie
Afbeelding bron: Photonews

Een vrouw heeft op kerstdag een inwonende dertiger neergestoken nadat bij hem de stoppen volledig waren doorgeslagen en hij haar aanviel.

De 33-jarige man uit Seraing verbleef bij de vrouw nadat hij bij zijn vriendin was buitengezet wegens het gebruik van geweld.

Samen met zijn 2-jarig zoontje en een vriendin vond hij zijn toevlucht bij de vrouw die hij liefkozend zijn 'pleegmoeder' noemde.

Op kerstdag stond de man laat op en wilde hij alcohol drinken. Hij raakte de pedalen kwijt toen de drank die beschikbaar was niet naar zijn smaak was. Vervolgens sloeg hij alles kort en klein.

Op een gegeven ogenblik richtte hij zijn woede op zijn 'pleegmoeder'. Hij diende haar slagen toe en duwde haar tegen een deur. De vrouw kon een keukenmes grijpen, waarmee ze de man aan de elleboog raakte. Daarna vluchtte ze weg via de tuin en zocht ze hulp bij een buurman.

De man werd opgepakt en voor de onderzoeksrechter geleid. Tijdens zijn verhoor gaf hij aan zich niets te herinneren van de feiten, meldt Sudinfo.