VTM

Kürt Rogiers: “Of er opnieuw een breuk komt tussen mij en mijn vrouw Els?”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Kürt Rogiers (47) heeft het niet makkelijk in Familie. De moord op Paul Wils bezorgt zijn personage Lars heeft al wat kopzorgen.

Kürt is in het echt leven samen met Els. Het was meteen ook zijn eerste lief. De twee waren vier jaar uit elkaar, maar intussen zijn gelukkig met twee schatten van dochters. 

“Of er opnieuw een breuk komt tussen mij en Els? Nee, dat niet”, reageert Kürt in Dag Allemaal. “Hoe ouder ik word, hoe meer ik denk van niet. Het grote geluk, een relatie die blijft stomen, dat bestaat niet. Natuurlijk hebben Els en ik weleens een discussie, over de kinderen of onze ouders. Maar tegelijk ben ik ervan overtuigd dat ik met haar oud wil worden.”

“Dat wij zo'n standvastige relatie hebben, is hélemaal de verdienste van Els. Zij is een zeer intelligente vrouw die beseft wat er allemaal op m afkomt. Als zij met vragen zit, praten we daar heel open over. Je moet er als `de echtgenote van' maar mee om kunnen, al die vrouwen die stapel zijn op jou. Die aandacht van vrouwen is serieus verminderd, hoor.”