Meisje van 16 jaar wordt in de val gelokt en verkracht door zes mannen. Het meisje neemt nadien een verschrikkelijk besluit door de walgelijke gebeurtenis

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Archiefoto/Foter
Een meisje van 16 jaar heeft een verschrikkelijk besluit genomen. Ze deed dat nadat ze verkracht werd.

et meisje uit India werd dinsdag verkracht door zes mannen. Het meisje heeft nu zelfmoord gepleegd. Verkrachting is in India een enorm probleem geworden.

Eén van de verkrachters was een bestuurder van een auto. Hij nam de tiener in de maling door te zeggen dat ze haar bus gemist had. Hij bood haar een lift naar huis aan.

Verkracht
In plaats van naar haar thuis reed de chauffeur naar een verlaten gebied. Daar werd het meisje verkracht door de chauffeur en nog vier andere medeplichtigen.

De politie onderzoekt de zaak. De overheid in India heeft laten weten dat er strenge straffen staan op verkrachting, waaronder de doodstraf. Maar ondanks die strenge straf, krijgt de overheid de boel niet onder controle. In veel van die verkrachtingszaken zijn kinderen het slachtoffer.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.