Vader laat zich zich van zijn meest walgelijke kant zien: Dochter van 7 jaar moet zich laten misbruiken door pedofielen en het nog walgelijker als je de reden weet

bron: Daily Mirror
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mirror
Het was in tranen hoe een leerkracht vertelde wat ze ontdekte dat een meisje van 7 jaar moest doen van haar vader. De man bleek op die manier aan drugs te kunnen komen.

Er was de leerkracht al een tijdje iets opgevallen aan het meisje. Ze kwam met hoge hakken naar school, had make-up op en soms zaten haar onderbroeken onder het bloed. Het meisje viel ook regelmatig in slaap tijdens de les. Haar kleding was ook zeer vuil. Op school gaf de lerares het meisje schone kleren. 

De politie startte een onderzoek en ontdekte al snel de vader met verwerpelijke praktijken bezig was. Hij verplichtte zijn dochter om zich te laten misbruiken door pedofielen, zowel mannen als vrouwen. Op die manier kon de 37-jarige James Stewart aan drugs geraken. 

Stripclubs
Het meisje bevestigde dit ook aan de politie. Ze werden ook door haar moeder regelmatig meegenomen naar stripclubs.

De vader wordt beschuldigd van mensenhandel, crimineel seksueel contact van een minderjarige, kindermishandeling en het aanzetten tot prostitutie.