Jongens hebben te horen gekregen dat hun ouders het ongeval in Portugal niet overleefden: “Vanaf nu staan ze er helemaal alleen voor”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Matias (16) en Wouter (18) waren met hun ouders op vakantie in Portugal. Daar raakte het gezin betrokken bij een zwaar ongeval. De jongens overleefde het ongeval, maar hun ouders Vicky (43) en Jan (48) niet.

Zaterdag durfden de artsen in een Portugees ziekenhuis nog niet te vertellen aan de jongens dat hun ouders overleden waren. Dat vreselijke nieuws kregen ze zondag te horen van twee tantes die in allerijl overgevlogen waren naar Portugal.

De jongens zijn inmiddels terug in België. Ze verblijven ter observatie in het AZ Delta in Roeselare. Matias liep als bij wonder enkel een polsbreuk op en Wouter zelfs maar een paar schrammen. 

“Onze gedachten en zorgen gaan nu uit naar hen”, zegt de schoonzus in Het Nieuwsblad. “Ondanks het drama dat ze meemaakten, stellen ze het relatief goed. Ze worden bijgestaan door onze familie. Wellicht mogen de jongens vandaag al naar huis. Ook daar zullen ze worden bijgestaan door een familielid, want ze staan er nu alleen voor.”

Tags portugal