Studente Amber (23) slachtoffer van vandaal die haar banden deed leeglopen en ze krijgt ook nog eens een pv

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
De 23-jarige Amber Vanbossel heeft dubbele pech. Ze werd het slachtoffer van een vandaal en kreeg ook nog eens een proces-verbaal.

Amber zit op kot in de Karel Van Hulthemstraat in Gent. Toen ze met haar auto wilde vertrekken, lagen er tientallen vijzen strategisch rond haar banden. Toen ze zondagochtend wilde vertrekken, hoorde ze een luide knal. Ze zag hoe één van de banden leeg liep. De vijzen lagen rond de vier banden, Amber kon dus geen kant uit.

VERMOEDEN
Het is opvallend dat de auto van Amber de enige is die geviseerd werd in de straat. “Wie me dit gelapt heeft? Ik heb enkele vermoedens, maar ik ben niets zeker. De politie komt vandaag nog kijken, misschien kunnen zij er wat mee. Ik vind het alvast een bijzonder laffe daad. Ik loop er slecht van”, zegt ze aan Het Laatste Nieuws.

PV
En alsof dat nog niet genoeg is, kreeg Amber ook nog eens een pv. "De neus van de wagen stond voor een garagepoort. Ik durfde de auto niet meer te verzetten, want ik was bang dat die vijzen er nog dieper in zouden geraken.” 

DURE GRAP
“Ik mag hopen dat dat nog geseponeerd wordt. Nu zag ik ook dat ik nog een boete kreeg, omdat ik te laat betaald had in de straat. Ik was daar natuurlijk totaal niet mee bezig, en die auto moest normaal niet meer in Gent staan. Hopelijk raakt dit opgelost. Takelen en minstens twee nieuwe banden kopen: dat alleen al wordt een dure grap.”

TIPS
In de straat hing er wel een camera. De politie gaat die beelden bekijkenAndere tips zijn altijd welkom bij de lokale politie van Gent via 09/266.62.00 of meldpunt@politie.gent.be.