VTM

Politie grijpt in, problemen van Tanja Dexters worden heel groot

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De Flamingo Bar op de Groenplaats in Antwerpen zal nog niet meteen openen. Vrijdag werd het openingsfeest in extremis afgeblazen nadat vergunningen niet in orde bleken. Nu heeft de politie zondag ook de bar nog eens verzegeld. Volgens zaakvoerder Atila Usul gaat het om een misverstand.

Er werd beslist om het restaurantgedeelte toch te openen en het bij wijn en bier te houden. Daarop greep de politie in. “De Flamingo Bar was gewaarschuwd”, aldus Wouter Bruyns van de Antwerpse politie aan Het Nieuwsblad. “Ergens moeten we de lijn trekken.”

Volgens Atila Usul, die de zaak mee opgestart heeft, gaat het om een misverstand. “Een van onze nieuwe medewerkers heeft een virgin mojito verkeerd ingegeven in het kassasysteem, waardoor het leek alsof er een gewone mojito geschonken werd. Maar er kwam eigenlijk geen rum aan te pas.”

“De politie doet ook maar haar job. De zaak blijft nu verzegeld tot alles in orde is. De drankvergunning, maar ook de brandveiligheid moet nog goedgekeurd worden, en dat kan voorlopig pas op 15 oktober. We hebben wel een aanvraag ingediend bij Stad Antwerpen voor een versnelde procedure, dus hopelijk komt dit sneller in orde.”

Tags