VTM

Lynn Wesenbeek zet haar eigen dochter Lauren op haar plaats: “Stop daarmee, je bent aan het overdrijven

bron: Nina
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lauren Versnick (24) is dochter van Lynn Wesenbeek. Lauren is fotomodel en werkt ook bij het productiehuis Shelter. Ze is is nog niet zo lang geleden alleen gaan wonen.

Lauren vond het alleen gaan wonen een logische stap. “Ik woon sinds april alleen”, verduidelijkt ze in Nina. “Ik woon in Antwerpen. Nee, ik heb zelf nog niet gekookt. Als ik vijf keer een pot op het vuur gezet heb, zal het al veel zijn. Ach, er zijn veel restaurantjes in de buurt. Ik zie mama en papa nog wekelijks. Ik voel absoluut geen generatiekloof: mama en ik weten alles van elkaar."

“Mijn ouders zijn gescheiden, gelukkig zijn ze bevriend gebleven. Maar mijn ideaalbeeld ‘een keer trouwen en met één man kinderen hebben’, is nog intact. Al staat mijn hoofd totaal niet naar kinderen”, bedenkt Lauren zich. “Schattige wezens, maar ik zou deze leeftijd geen goede moeder zijn. Ik hoor mezelf nog niet zeggen: ‘Oei, het is vijf uur; ik ga naar de creche’.

“Alle respect voor de mensen die dat wel doen. Ik heb vriendinnen die zich al verloven en trouwen. Maar ik wil eerst werken aan mezelf. Ik ben dan ook opgevoed met de woorden ‘maak je dromen waar’. Mijn werk-privébalans is nog altijd niet in orde. Ik heb er geen last vast van maar mama vindt dat ik overdrijf. En ze heeft gelijk. Ik ben vrij ambitieus. Soms een beetje té”, besluit Lauren.