VTM

Bo Van Spilbeeck heeft drastische ingreep achter de rug: “Zo is die verlopen en ik ben ook nog altijd snel moe”

bron: Qmusic/ Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Bo Van Spilbeeck heeft haar belangrijkste operatie achter de rug. We hebben het dan over de geslachtsoperatie.

“Het gaat heel goed. Ik ben nog even thuis en kom pas terug na Nieuwjaar. Ik herstel van dé operatie. En die is heel goed verlopen. Ik ben soms nog een beetje moe, maar het gaat elke dag beter. Het ziet er allemaal mooi uit”, citeert Het Laatste Nieuws, Bo bij Qmusic.

Intussen is ze volop bezig met het schrijven van haar boek. “Tegen eind februari zou dat moeten uitkomen. En dat komt steeds dichterbij. Het manuscript moet een vijftal weken op voorhand binnen zijn, en dat is nog maar een paar weken. Dan moet het volledig af zijn.” 

GOOGLE
Internetgigant Google maakt ook elk jaar een lijst bekend van de meest gezochte zoektermen ter wereld. Daar staat ook Bo tussen. Ze vindt dat heel fijn. "Omdat ik hoop dat mijn verhaal andere mensen kan inspireren. Mensen die met dezelfde gevoelens zitten en daar vragen over hebben. Ook mensen die helemaal niets over het onderwerp wisten, en daar misschien nu een andere kijk op hebben. Missie geslaagd dus toch wel!”

“Ik google mezelf niet, maar ik heb wel een tool waarmee ik krantenkoppen en artikels kan opzoeken. En dat doe ik toch geregeld. Al was het maar omdat ik wil weten of er geen slechte dingen over mij worden verteld.”