VTM

Andy Peelman heeft zo te doen met zijn vrouw Tine: "Ik zag de ontgoocheling op haar gezicht"

bron: Primo
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Andy Peelman besloot vorig jaar met een manager te gaan werken. De aanvragen lopen binnen en Andy heeft moeite om te kiezen.

De acteur uit 'De Buurtpolitie' heeft een heel druk jaar achter de rug. "Half mei al had ik aan mijn vrouw Tine beloofd om samen naar Amerika te gaan", vertelt Andy in Primo. "We waren daar al eens geweest en dat was Tine enorm goed bevallen."

"Tine keek er enorm naar uit, maar toen kwam er een aanbieding die ik niet kon weigeren. We hebben onze tijd samen moeten reduceren tot één week."

Maar toen kreeg Andy de vraag om deel te nemen aan het programma '2 Sterren Restaurant'. En zo moest ook die overgebleven week eraan geloven. "Dat is natuurlijk niet plezant om thuis te vertellen", gaat Andy verder. "Ik kon telkens de ontgoocheling van haar gezicht aflezen."

"Maar bon, ik blokkeerde een volle week in oktober in mijn agenda. En ook die moest eraan geloven want toen kon ik meespelen in 'Wie wordt de man van Wendy?' Zo moesten we onze reis weer uitstellen."

"Enkele dagen later ben ik bij een reisbureau gewoon onze reis gaan vastleggen. Op die manier was er geen ontsnappen, uitstel kon niet meer. En zo zijn we uiteindelijk toch nog kunnen gaan."