Zussen van Tanja Dexters kunnen hun ogen niet geloven: “Waar is die allemaal mee bezig? Dit is zorgwekkend”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters heeft het na de scheiding van haar Miguel zeer moeilijk gehad. Momenteel heeft ze het nog altijd lastig, vooral dan op financieel gebied.

Na de scheiding mocht Tanja een tijdje gaan inwonen bij haar zus Cindy.  “Ik ben uiteindelijk een halfjaar gebleven. Ruzie hebben we niet gemaakt, maar het was wel wennen”, zegt Tanja in TV-Story. 

“Cindy is een pietje precies en houdt van netheid. Het was voor haar dus even slikken toen haar woonkamer vol dozen stond na mijn verhuis. Of toen ik telkens midden in de nacht met een kerel naar huis kwam.”

Cindy zag het allemaal gebeuren en maakte zich zorgen om haar zus. “Ik maakte me soms zorgen, ja. Tanja hee drie kerels mee naar mij thuis genomen. Van één van hen dacht ik dat hij een of andere li er was. Hij zat plots in zijn tirolerpak aan de ontbijttafel... Bleek dat Tanja hem had leren kennen op het Oktoberfest (lacht).

Tanja heeft met Mieke ook nog een andere zus. “Cindy en ik hebben ons onderling wel afgevraagd waar Tanja mee bezig was. Maar ze had die zotte periode nodig om haar breuk te verwerken.”