Er zijn erg zorgwekkende signalen over Bart De Pauw

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het onderzoek naar Bart De Pauw blijft maar duren. De tv-maker wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

Gelukkig voor hem zijn er nog acteurs/actrices die hem blijven steunen. Eén van hen is Elise Blundervoet. Zij speelt in ‘De Luizenmoeder’ de rol van Nancy.

Elise werkte met Bart De Pauw nog samen in ‘Buiten De Zone’. “Ik heb ‘m onlangs nog gesproken”, zegt de actrice in Dag Allemaal. “Ik kan alleen maar zeggen dat ik Bart niet herken in de verhalen die verteld worden. Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad met hem.” 

Heel moeilijk
“En ja, hij heeft het heel moeilijk. Ik vind het heel erg om hem zo te zien. Maar goed, ik vind het moeilijk om daarover te praten. Ik was er niet bij. Ik kén Bart, ik kan me moeilijk voorstellen dat hij een slecht persoon is.”

Stommiteiten
“Bart heeft misschien een paar stommiteiten begaan. Maar laten we er alsjeblieft geen Vlaamse Harvey Weinstein van maken, want dat is hij hoegenaamd niet. Ik word er kwaad van als ik de gevolgen zie van wat er met hem is gebeurd.

Vrouw en kinderen
Het gaat niet goed met de gevallen tv-maker. “Hoe hij geslachtofferd werd, het is buiten elke proportie. Al z’n creativiteit, in de vuilnisbak gegooid. Z’n kinderen, z’n vrouw, mee in dat verschrikkelijke verhaal gesleurd. Ik kan er nu alleen maar zijn voor hem, als vriend. Ik hoop dat hij ooit verder kan met z’n leven.”