Dochter van Margriet Hermans heeft groot nieuws te melden: "Dit betekent heel veel voor mij"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Celien Deloof (26) is de dochter van Margriet Hermans. Na een turbulent jaar waarin ze werd getroffen door een herseninfarct, dient 2019 zich véél positiever aan voor haar.

Celien heeft een maagoperatie laten uitvoeren. Ze is in één klap 30 kilo lichter. "En ik heb me zelfs al ingeschreven voor de 10 miles", zegt ze in Dag Allemaal.

Celien onderging de ingeep in september al. "Ik koos voor een gastric sleeve-ingreep’, vertelt ze. "Daarbij maken ze van je maag bij wijze van spreken een smalle mouw. Ik zou het direct opnieuw doen, al is het echt wel hard geweest."
(Lees verder onder de foto)

Aanpassen
"Na zo’n ingreep moet je je hele leven aanpassen. Mensen zeggen weleens dat een operatie de gemakkelijkste weg is om te vermageren, maar dat is absoluut niet waar. Zeker de eerste weken en zelfs maanden moet je je strikt aan je voedingsschema houden, anders krijg je later moeilijkheden. Maar ik ben heel blij met hoe het gelopen is."

"Ik voel me absoluut fitter en heb meer energie. Ik ben aan het sporten en heb me zelfs al ingeschreven voor de Antwerp 10 Miles. (lacht) Ja, echt. Ik heb me enkele doelen gesteld, maar ik weet nog niet in hoeverre ik die zal kunnen realiseren. Maar dat ik als 26-jarige niet meer buiten adem ben als ik de trap op moet, betekent veel voor mij."