Zorgen om Christoff die weer voluit gaat: “Mijn mama en zus Lindsay zijn superongerust”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Twee maanden geleden onderging Christoff een hartoperatie. Bij de zanger werd een lekkende hartklep ontdekt.

Sinds zijn operatie heeft Christoff wel wat dingen aangepast. . Toen zou ik tussen de Duitse optredens door nog naar Vlaanderen zijn gekomen voor tien events, nu blij dat beperkt. “Mijn management- en boekingsbureau begeleidt me daar ook goed in. Op het moment van mijn operatie stond er gelukkig nog niet té veel op de agenda, waardoor ik meteen vrije momenten heb kunnen blokkeren”, vertelt Christoff in TV-Story.

“In de zomer doen we weer een groot verjaardagsconcert in het Casino van Oostende, iets waar ik elk jaar enorm naar uitkijk. Het verjaren en ouder worden op zich niet, het feit dat ik dat kan delen met mijn fans wel. En ik ben nu natuurlijk des te dankbaarder met elk jaartje erbij. En in oktober is er nog een groot Christoff XL-concert in het Ethias Theater in Hasselt.”

Ondanks dat hij nog steeds herstellende is, gaat hij de komende tijd toch veel in Duitsland zitten. “Mama en Lindsay zijn superongerust. Mama spelt me trouwens nog elke dag de les: dat ik het rustig aan moet doen, en dat ik naar mijn lichaam moet luisteren. Ik stel haar dan gerust, maar ze weet dat ik soms nog steeds in het rood durf te gaan. Mijn job komt altijd op de eerste plaats, ik geef me altijd 200 procent.”