Meghan en prins Harry moeten hun verhuis noodgedwongen uitstellen: Dit is er aan de hand

bron: Het Laatste Nieuws/The Sun
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Allicht volgende maand zal Meghan Markle bevallen van haar eerste kindje. Voor de geboorte zouden zij en prins Harry graag verhuizen naar Frogmore House, maar die verhuis moeten ze nu noodgedwongen uitstellen.

Het koppel wil graag Frogmore House verhuizen, maar eerst moesten daar volgens hen nog wat aanpassingen gebeuren. Die aanpassingen lopen uit, waardoor ze hun verhuis moeten uitstellen. Dat staat te lezen bij Het Laatste Nieuws. Normaal gezien zouden ze volgende week verhuizen, dat wordt nu al zeker verschoven naar volgende maand.

“De bouwvakkers hebben heel hard gewerkt en zijn steeds doorgegaan, ongeacht het weer”, vertelt een bron aan The Sun. “Maar zij blijven maar dingen veranderen. Met name in de indeling. Het verhaal gaat dat ze nogal veeleisend zijn. Dat is begrijpelijk, welke huiseigenaar wil nou niet dat zijn huis perfect is? Gezien de grootte van het project is een vertraging van drie of vier weken helemaal niet zo slecht. Harry en Meghan zijn blij met hoe het allemaal gaat.”

Frogmore Cottage is  een ruim huis dat op het domein van Windsor Castle ligt. Opvallend, want in tegenstelling tot Kensington Palace - dat in het centrum van Londen ligt - ligt Frogmore een dertigtal kilometer ten westen van de Britse hoofdstad. Meghan en Harry trekken dus verder weg van de koninklijke familie. Doria Ragland, de moeder van Meghan, zou ook mee in het huis intrekken om voor de baby te zorgen.