Meghan bezorgt vlak voor bevalling de Queen nog grote kopzorgen: "Sorry, maar daar kan geen sprake van zijn"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle blijft voor onrust zorgen in Kensington Palace. Meghan wil bij de geboorte van haar kindje breken met een koninklijke traditie.

Meghan Markle wil niet dat de gynaecologen van de Queen haar bijstaan bij de bevalling. Dat is nochtans een koninklijke traditie, zo vernam Het Laatste Nieuws via de Britse media. Meghan wil een vrouwelijke dochter aan haar zijde tijdens de bevalling.

De dokters van de Queen staan hoogaangeschreven, maar dat deert Meghan niet. In haar hofhouding valt de horen dat ze een sterk eigen willetje heeft. Het team van de Queen bestaat alleen maar uit mannelijke dokters. Meghan wil nu haar eigen team samenstellen met een vrouwelijke gynaecoloog. Een persoonlijke keuze, maar volgens het protocol mag ze het team van de Queen niet helemaal bannen uit de verloskamer.

Meghan zal ook niet bevallen in het St. Mary’s Hospital waar meerdere Britse Royals geboren werden, waaronder prins Harry en de drie kinderen van prins William en Kate. Meghan kiest allicht voor een ander ziekenhuis in de buurt van haar nieuwe woonst. Ook een fotosessie vlak na de bevalling wil ze niet.