Het is hard voor vrouw van Paul Severs: ‘Ze moet nu verder zonder de man die er altijd voor haar is geweest, en omgekeerd’

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Paul Severs wordt dinsdag begraven in Halle. Het zal voor de familie, vrienden en zijn fans een heel aangrijpend moment worden.

De laatste jaren stond Paul zijn leven ook in het teken van zijn vrouw Paulette. “Mijn vrouw lijdt aan dystonie, een hersenaandoening”, vertelde Paul vorig jaar, zo meldt TV- Familie. “Er worden verkeerde signalen naar de ogen doorgegeven en daardoor heeft ze een tic nerveux.”

“Ze knippert voortdurend met haar ogen. Paulette blijkt lichtschuw te zijn. Ze moet voortdurend met een zonnebril op lopen, anders is het onhoudbaar. Dag en nacht schuim ik het internet af, op zoek naar een dokter die haar zou kunnen helpen. Ik blijf hopen, al besef ik dat er in principe niets aan te doen is.”

‘Pauls enige, grote liefde Paulette moet nu verder zonder de man die er altijd voor haar is geweest, en omgekeerd. Wij wensen Paulette én zoon Christophe en diens gezin zeer veel sterkte toe’, staat er nog te lezen in het blad.