Tom Waes is er nog altijd behoorlijk boos om: “Ik vind het echt degoutant wat ze daar gedaan hebben”

bron: Schoeters & Bellen
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tom Waes zal zo goed als zeker nog dit jaar aan een nieuw seizoen van ‘Reizen Waes’ maken. De kijkcijfers van de vorige reeks was fenomenaal goed.

“Ik heb thuis niet veel nodig om mij ontspannen te voelen”, vertelt Tom Waes in ‘Schoeters & Bellen’. “Ik kom uit de oorlogszone in Oekraïne met heel wat verhalen in m’n hoofd. Ik heb tien uur gevlogen. Ik kom thuis om 19 uur ‘s avonds en ben stikkapot.”

“Dan kom ik thuis en zegt mijn vriendin Mieke: ‘Moet jij geen douche nemen want binnen een half uur gaan we eten’. Ja, en eigenlijk is dat niet slecht. Het leven thuis gaat gewoon door. Ik kan daar dan wel van genieten.”
(Lees verder onder de foto)

Trouwen
Tom Waes gaat overigens met Mieke trouwen, maar heeft nog steeds geen trouwdatum. “En ik blijf weigeren om daar een fatsoenlijk antwoord op te geven”, zegt hij. “Dat is destijds op een degoutante manier in het nieuws gekomen. We zaten in een besloten kring en een dag later stond in het Dag Allemaal. “Hoe weten die dat?”

“We hebben onze eigen reden om het nog niet te doen. Ik zou het eigenlijk willen doen op een moment dat niemand het weet."

Tags tom waes