“Als ik zag hoe eerbiedig Paul Severs was, wat een verschil met die andere ego’s”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dinsdag er is de begrafenis van Paul Severs. Er wordt heel wat volk verwacht.

Tinne Marant is chef redactie bij Dag Allemaal. Ze was in haar jonge jaren aan de slag bij een promotieteam van een platenmaatschappij.

Tinne kwam dus ook regelmatig in contact met Paul Severs. “Ik kreeg enkele artiesten onder mijn hoede en heb nooit gezwijmeld voor beroemdheden die ik ontmoette”, zegt Tinne in Dag Allemaal. 

“Maar Paul Severs, dat was een ‘speciaaltje’. Niet vanwege z’n muzikale kwaliteiten. Niet omdat de ‘Tien om te Zien’-uitstappen met hem zo gezellig waren. Wél omdat hij altijd zo respectvol was. Ik ken weinig mensen die zo beleefd, zo eerbiedig met iedereen omgingen. Een verademing tussen andere ego’s die ik promootte.” 

“Als jonkie dat pas om de hoek kwam kijken, vroeg hij na een tv-optreden ook steeds aan mij ‘of het goed was.’ Hij luisterde aandachtig naar wat ik ervan vond, ook al was ik nog héél groen achter de oren. Dat is me altijd bijgebleven. Lieve Paul, je was een ontzettend warm, goedhartig mens. Dat horen we van iedereen die over jouw dood heeft gesproken.”