Aangrijpende toespraak op begrafenis van Paul Severs: "Het hielp ons door de moeilijke momenten heen”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: VTM-Nieuws
Op de tonen van 'Geen Wonder dat ik Ween' werd de kist van Paul Severs de kerk binnengedragen. Er was al snel een hartverscheurende toespraak.

Nadine sprak Paul Severs toe namens zijn vele fans. “Ik mocht Paul Severs voor het eerst 53 jaar geleden ontmoeten tijdens een promotour van veel artiesten. Ze deelden een fotokaart uit maar van Paul kreeg ik een vriendelijk woord en een zoen.” 

“De fans volgden je overal. We deden tot zes optredens op een week. Dat zijn 15.000 optredens in je carrière. We mochten toen Paulette in je leven kwam vrienden worden. Paul zijn liedjes en teksten hebben ons door moeilijke momenten heen geholpen. Heel af en toe, als we echt uit de bol gingen, zei hij: ‘Jullie zijn nog zotter dan ik’.” 

“Een glimlach, een knuffel van Paul en we konden weer verder. Hij was volgens ons een beetje te bescheiden. Hij mag best fier zijn om wat hij gepresteerd heeft. Altijd stond hij klaar voor de fans, dat doen weinigen hem na. We blijven hem eeuwig dankbaar voor die mooie momenten. Hij zal altijd onze ster blijven.”