“Meghan Markle is uitgerekend om vandaag te bevallen en ze wil niet langer wachten”

bron: The Sun/Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De Britse krant ‘The Sun’ heeft opvallend nieuws over Meghan Markle. De bevalling is namelijk uitgerekend voor vandaag.

Een werknemer van het Britse koningshuis bevestigde aan de krant dat de bevalling is uitgerekend voor vandaag. “Het zal nu niet meer lang duren. Meghan kijkt er echt heel erg naar uit. Ze is natuurlijk een beetje zenuwachtig om voor het eerst mama te worden, maar ze wil niet langer wachten”, zegt de anonieme bron aan The Sun.

Maar er zijn ook bronnen die de berichtgeving tegenspreken. Prins Harry zal immers aanwezig zijn op de London Marathon om de medailles uit te delen. Mocht Meghan bevallen, zou hij vandaag zijn afspraak wel geannuleerd hebben.

“Meghan is volledig voorbereid voor de geboorte. Ze wil dat het allemaal zo natuurlijk mogelijk verloopt en heeft daarom verschillende zwangerschapscursussen over ‘hypnobirthing’ (bevallen zonder ingrijpen, knippen of medicatie, nvdr.) gevolgd. Ook prins Harry hielp haar om ademtechnieken te leren. Wanneer ze haar weeën krijgt, wil ze eerst zo lang mogelijk thuis blijven, maar ze beseft dat de beste zorgen in het ziekenhuis te krijgen zijn”, klinkt het.