Straffe geruchten over gezinsuitbreiding: “Zij is al terug in verwachting”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Breidt de Britse koninklijke familie binnenkort opnieuw uit? Het gerucht doet de ronde dat Kate Middleton (37) opnieuw zwanger zou zijn van prins William (37). Of het koppel zou toch minstens heel erg aan gezinsuitbreiding denken.

Kate Middleton en haar echtgenoot prins William hebben al drie kinderen: prins George, prinses Charlotte en prins Louis. Volgens het Australische tijdschrift New Idea is Kate al opnieuw in verwachting van een vierde kindje. Ze werd gezien bij dezelfde kliniek als toen ze zwanger was van Charlotte, én ze houdt steeds vader haar hand voor haar buik.

Royaltywatcher Phil Dampier wil zover nog niet gaan, maar ook hij verwacht een zwangerschap in de nabije toekomst. “Het zou me niet verbazen als ze nog een vierde kind krijgen. Niet alleen houdt ze van het leven in Norfolk, maar het geeft haar eerlijk gezegd ook een excuus om wat langer weg te blijven van haar koninklijke opdrachten, waar ze denk ik niet van houdt. Ik denk dat Kate tegenwoordig een erg goed contact heeft met het publiek en dat ze het erg goed doet, maar van wat men mij vertelt, begrijp ik dat ze liever thuis zit met de kinderen.”

Volgens de royaltywatcher hopen William en Kate op een meisje. “Een vierde kindje zou kunnen betekenen dat ze twee meisjes en twee jongens hebben. Dat betekent een zusje voor Charlotte, maar ook een kindje dat in leeftijd dicht aanleunt bij Louis: dat zal een fijne dynamiek geven.”