William en Kate nemen forse maatregelen voor hun gezinsvakantie: “Deze nachtmerrie willen ze nooit meer meemaken”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De Britten verslikten zich bijna in hun thee toen ze vernamen dat de gezinsvakantie van prins William maar liefst 350.000 euro kost. William en zijn vrouw Kate (37) zijn met hun kinderen George (6), Charlotte (4) en Louis (1) naar een heel exotische en luxueuze bestemming getrokken: het mondaine Caraïbische jetset-eiland Mustique. Ze namen hun kinderen mee naar het Cotton House Resort. Dat is de plek waar ze hun huwelijksreis doorbrachten.

Ze huren één van de privévilla’s op het domein. De Britse pers kon beslag leggen op de onkostennota die prins William heeft ingediend bij de diensten van het paleis. Het gezinsverblijf in deze luxevilla ging oorspronkelijk zo’n 250.000 euro kosten, maar extra veiligheidsmaatregelen hebben de prijs van hun vakantie met 100.000 euro de hoogte in gejaagd.

“William en Kate willen absoluut zeker zijn dat ze deze keer niet worden belaagd door paparazzi of andere nieuwsgierigen”, zegt een royalty-expert. Enkele jaren geleden beleefden ze een nachtmerrie toen een fotograaf erin slaagde topless foto’s van Kate te nemen, die verschenen in een Frans blad.

“Om dit te vermijden heeft het paar nu extra veiligheidsmaatregelen getroffen.” Er zijn agenten van de Britse geheime dienst meegereisd naar Mustique. Motorboten moeten andere vaartuigen verjagen wanneer ze te dicht bij het strand komen. Ook de politie van Mustique wordt betaald om mee voor de veiligheid te zorgen.