Belgische vrouw kijkt in haar wagen naar de achterbank en doet dan verschrikkelijke ontdekking over haar dochter

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een Belgisch gezin maakte tijdens haar terugreis naar ons land na een vakantie een tussenstop in Duitsland om te tanken. De vader zette vervolgens zijn rit verder, zonder te merken dat zijn 9-jarige dochter niet meer in de auto zat.

De vader - die achter het stuur zat - laste een tussenstop in om te tanken. Hij stopte daarvoor in een tankstation in het Duitse Steigerwald-Nord langs de A3. In de wagen zaten ook zijn vrouw en twee kinderen, maar die lagen op dat ogenblik te slapen. De man had niet gezien dat één van de kinderen wakker was geworden en het tankstation was binnengewandeld. Nadat de Belg zijn volle tank had betaald, zette hij nietsvermoedend de terugreis verder.

Het personeel van het tankstation merkte het meisje op en ontfermde zich over haar. Omdat ze elkaar niet konden verstaan, werd de politie erbij gehaald. Toen ook Belgische toeristen opdaagden, kon het meisje uitgehoord worden. De ouders van het meisje konden verwittigd worden, omdat het meisje hun gsm-nummers gelukkig uit het hoofd kende.

Toen de moeder wakker werd in de auto, merkte zij dat ze een kind misten. De ouders verwittigden daarop ook de politie. Een uur later werden het kind en de rest van het gezin weer met elkaar herenigd aan het tankstation.