Pijnlijk voor Meghan: “Prinses Diana zou geen fan geweest zijn van haar, en wel hierom”

bron: RTL Boulevard/Woman Magazine
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lady Colin Campbell is een Britse schrijfster, socialite en televisie- en radio-persoonlijkheid die drie boeken over het Britse koningshuis heeft uitgegeven. Zij beweert dat prinses Diana geen fan zou geweest zijn van Meghan Markle.

Volgens Lady Colin Campbell zou Meghan zich "niet gracieus" gedragen en zou prinses Diana daardoor "geschokt” geweest zijn. Daarnaast vindt de Lady dat Meghan en prins Harry “enkel hun charmes inzetten wanneer het hen uitkomt." Volgens haar bewijst Meghans houding dat ze "geen begrip en waardering heeft voor wat het koninklijke leven inhoudt."

"Diana zou ongerust zijn", vertelt Lady Colin aan het Britse blad Woman. "Zij had altijd meteen door als iemand zich anders voordeed dan ze waren. Bovendien wist ze hoe belangrijk het is om gracieus over te komen. Terwijl Meghan, en soms ook Harry, dat alleen is wanneer het haar uitkomt. Haar gedrag laat zien dat ze niet snapt wat het betekent om een royal te zijn. Wie denkt ze wel niet dat ze is om zich zo te vertonen."

Lady Colin had al eerder kritiek op Meghan Markle. Ze gaf aan dat Meghan "zich omhoog probeert te werken" nu ze onderdeel is van het Britse koningshuis. Ze hoopt dat Meghan zich zal herpakken. "Ik duim voor Meghan, maar tot nu toe gaat het niet zo soepel met haar", legt de dame uit. "Ik heb een vreselijk gevoel bij Meghan. Ik denk dat ze niet snapt wat het allemaal inhoudt."